Sunrise of Dix Hills

Assisted Living Activities at Sunrise of Dix Hills

Sunrise of Dix Hills's Programming and Activities allow each resident to experience complete life enrichment. We invite you to view our week at a glance and month at a glance activity calendars, which promote the health of the mind, body and spirit. Our vibrant programs are fulfilling and encourage our residents to celebrate the joy of every day. We help seniors live the life they want to live. Stop by a community and join one of our many daily senior activities so you can experience the Sunrise Difference.

Week at a Glance

Sunday - September 25
9:30 am Mass at St. Elizabeth's w/ Liz (2hr)
11:00 am Table Side Chats and Manicures w/Sheila (1hr)
11:00 am Morning Mass on TV w/ CM (1hr)
2:15 pm Wii Bowling w/Liz
3:00 pm Sundae Social w/ CM (1hr)
3:15 pm Walking Club w/ Care managers
4:00 pm Scattegories W/ CM
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)
Monday - September 26
10:30 am Store Outing w/ LIZ (1hr)
10:30 am Senior Fitness w/Care Manager
11:00 am Trivial Trivia w/ Care Managers
2:15 pm Meet Me at the Moma
3:00 pm Social Snacks w/LIZ (1hr)
3:15 pm Walking Club w/ Care managers
3:45 pm Bingo Bonanza w/Madonna Heights (1hr)
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)
Tuesday - September 27
10:30 am Senior Fitness w/ John
11:00 am Dining Committee Meeting w/Tom (1hr)
12:15 pm Card Club w/ John
1:15 pm Card Club w/ John Group 2
2:15 pm News Currents w/ John
2:15 pm News Currents w/ John
3:00 pm Crocheting for a cause w/ betty
3:00 pm Social with John (1hr)
3:15 pm Walking Club w/ Care managers
4:00 pm LCR w/ John and volunteer
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)
Wednesday - September 28
10:30 am Go4Life Senior Fitness
11:00 am Horse Shoes w/ John
11:00 am Baking Club w/ John
12:15 pm Walking Club w/ John
1:15 pm Walking Club w/ John
2:15 pm Resident Council w/ John
3:00 pm Legion of Mary (45min)
3:00 pm Social with John (1hr)
4:00 pm Horseracing w/John (1hr)
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)
Thursday - September 29
10:30 am Senior Fitness w/ John
11:00 am Art Club w/ Tracy
12:15 pm Card Club w/ John
1:15 pm Card Club w/ John
2:00 pm Catholic Services w/ Una (45 min)
3:00 pm Social with John (1hr)
3:15 pm Walking Club w/ Care managers
4:00 pm Wii Bowling League w/ John
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)
Friday - September 30
10:30 am GO 4 LIFE: Semior Fitness w/ John
11:00 am Shabbat w/ Rabbi Dovid
12:00 pm Arm Chair Travel Video w/ John
1:00 pm Arm Chair Travel Video w/ John
2:15 pm Pokeno for Prizes w/ John
3:15 pm Walking Club w/ Care managers
3:15 pm Cocktail Hour Social w/ John
4:00 pm Chat Pack w/ John
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)
Saturday - October 1
10:30 am Zumba Class w/ Karishma
11:00 am Sunrise Words in Words Challenge w/ John
12:15 pm Walking Club w/ John
1:15 pm Walking Club w/ John
2:15 pm Big Bucks Bingo w/ John
3:00 pm Social with John (1hr)
4:00 pm Staff vs Resident Trivia w/ Cecilia
7:15 pm Evening Movie Club w/CM (2hrs)

Let's Start Talking

Email or Call 631-983-2084 +

Thank You!

*
*
*
*

If you are accessing this website from Canada, please click here

Care Questionnaire

Not sure what type of care you need? Take our Questionnaire
Printable Monthly Calendars

September 2016