Sunrise of Holbrook

Assisted Living Activities at Sunrise of Holbrook

Sunrise of Holbrook's Programming and Activities allow each resident to experience complete life enrichment. We invite you to view our week at a glance and month at a glance activity calendars, which promote the health of the mind, body and spirit. Our vibrant programs are fulfilling and encourage our residents to celebrate the joy of every day. We help seniors live the life they want to live. Stop by a community and join one of our many daily senior activities so you can experience the Sunrise Difference.

Week at a Glance

Sunday - September 24
9:30 am Morning Walking Club w/ Steph ( Outside- 30min)
10:00 am Sit & Get Fit w/ Josephine (Activity Room -45 min)
11:15 am Catholic Services w/ Good Shepard Church (Activity Room- 30 min)
1:30 pm Trivia w/ Ronan (Bistro-1hr)
2:45 pm Ice Cream Social w/ Ronan( Bistro- 30min)
3:30 pm Bingo w/ Ronan (Bingo Room -1hr)
3:30 pm Afternoon Tea Party w/ Steph ( Activity room 30min)
3:45 pm SingFit Music Therapy w/ Steph (Activity Room - 1hr)
6:30 pm Movie & Popcorn w/ Theresa ( Activity Room- 1.5hr)
Monday - September 25
10:00 am Sit & Get Fit w/ Josephine (Activity Room -45 min)
10:45 am Yhatzee Dice w/ Steph(Activity Room-1 hr)
11:30 am Harbor Crab Burger Outing w/ Steph ( Outing 2 hr)
1:30 pm Memory Match w/ Perry (Bistro- 45 min)
2:15 pm Family Feud w/ Sadie (Bistro -1 hr)
3:00 pm Easy Baking w/ Donna (Activity Kitchen- 30min)
3:00 pm Live w/ Anticipation Social w/ Steph (Bistro- 30min)
3:30 pm Bingo w/ Perry (Bingo Room - 1hr)
6:15 pm Evening Walking Club w/ Josephine (Outside-30min)
6:15 pm Evening Meditation & Social w/ Cheryl(Bistro- 30min)
6:30 pm Movie & Popcorn w/ Bryn (Activity Room- 1.5hr)
Tuesday - September 26
9:15 am Arts & Crafts w/ Eileen (Activity Room- 2hr)
9:30 am Morning Walking Club w/ Steph ( Outside- 30min)
10:00 am Chair Exercises w/ Alison (Activity Room- 30min)
11:00 am Word Game w/ Cheryl (Activity Room- 1hr)
1:15 pm Manicures w/ Cheryl ( Activity Room 1 hr)
2:30 pm Bread Baking w/ Cheryl (Bistro-30min)
3:00 pm Afternoon Social w/ Cheryl(Bistro- 30min)
3:30 pm Bingo w/ Donna(Bingo Room- 1hr)
4:00 pm SingFit music w/ Cheryl
6:30 pm Movie & Popcorn w/ Helen(Activity Room (1.5hr)
7:00 pm Bible Study w/ Pastor Steve( Bingo Room- 45min)
Wednesday - September 27
9:15 am Go4LifeĀ® Walking Club w/ Perry(Outside- 1hr)
9:45 am Sit & Get Fit w/ Josephine(Activity Room-30 min)
10:15 am Memory Match w/ Perry(Bistro-45min)
11:00 am Horse racing w/ Cheryl, Perry & Joy(Activity Room-1hr)
2:00 pm Birthday Music Social w/ Bob Stack
2:30 pm Waffle Wednesday Social w/ Cheryl(Bistro-45min)
3:30 pm Bingo w/ Phyllis (Bingo Room- 1hr)
4:00 pm Bunco w/ Steph & Cheryl ( Bistro 45min)
6:00 pm Movie & Popcorn w/ Cheryl(Activity Room- 1.5 hr)
6:15 pm Evening Walking Club w/ Josephine (Outside-30min)
6:15 pm Evening Meditation & Social w/ Cheryl(Bistro- 30min)
Thursday - September 28
9:30 am Morning Walking Club w/ Steph ( Outside- 30min)
9:30 am Knitting & Crocheting w/ Toni(Activity Room- 1hr)
10:00 am Sit & Get Fit w/ Josephine (Activity Room -45 min)
10:30 am Meet Me at the Moma w/ Eileen( Activity Room- 1hr)
10:30 am Arts & Crafts w/ Eileen(Activity Room- 1hr)
1:00 pm Library Movie Outing w/ Steph ( Outing 2 hr)
2:15 pm Afternoon trivia w/ Anna(Bistro- 1hr)
3:00 pm Afternoon Social w/ Anna(Bistro- 30min)
3:30 pm Bingo w/ Anna (Bingo Room- 1hr)
6:30 pm Rosary Club w/ Sadie & Helen (Activity Room - 30min)
7:00 pm Movie & Popcorn w/ Helen(Activity Room- 1.5 hr)
Friday - September 29
10:00 am Sit & Get Fit w/ Josephine (Activity Room -45 min)
10:45 am Musical Bingo w/ Cheryl (Activity Room- 1hr)
1:30 pm Yoga w/ Bonnie (Activity Room- 1hr)
2:00 pm Bean Bag Toss w/ Chery1(Activity Room- 1 hr)
3:00 pm Afternoon Social w/ Cheryl(Bistro 30 min)
3:30 pm Bingo w/ Cheryl (Bingo Room -1hr)
6:00 pm Evening Movie w/ Helen(Activity Room - 1.5hr)
6:15 pm Evening Walking Club w/ Josephine (Outside-30min)
6:15 pm Evening Meditation & Social w/ Cheryl(Bistro- 30min)
Saturday - September 30
10:00 am Sit & Get Fit w/ Josephine (Activity Room -45 min)
10:15 am The View News w/ Sadie(Bistro -1hr)
11:00 am Flower Arranging w/ Cheryl(Activity Room- 30min)
1:15 pm Dean Martin Music & Old time Videos w/ Vinny ( Activity Room- 1.5 hr)
3:00 pm Snacks & Social w/ Marrianne(Bistro- 30min)
3:00 pm Bingo w/ Cheryl (Bingo Room- 1hr)
6:15 pm Evening Walking Club w/ Josephine (Outside-30min)
6:15 pm News Currents SR. & Social w/ Cheryl(Bistro- 1hr)
6:30 pm Movie & Popcorn w/ Cheryl(Activity Room- 1.5hr)

Let's Start Talking

Email or Call 631-983-6365 +

Thank You!

*
*
*
*
Sunrise Care Questionnaire

Not sure what type of care you need?

Take our Survey
September 2017
Printable Calendars